Persoonlijk // Dear Diary..

Elke week maak ik een overzicht over wat ik die afgelopen week heb gedaan! Hiermee geef ik jullie een kijkje in mijn leven!

Maandag ben ik naar de kapper geweest. Er is niet veel veranderd, eigenlijk heb ik alleen mijn pony laten knippen. Maar ik vind het altijd al een heel ander gezicht!

Oma had maandag ook weer wat nieuws! Mini Baopaos! Ze waren erg pittig, maar wel erg lekker! :)

En gezien maandag mijn studiefinanciering binnen kwam moest deze natuurlijk uitgegeven worden. Dus deze twee jurkjes zijn nu onderweg naar Nederland!

Nog iets leuks! Ik heb een internationale SammyDress give away gewonnen! Mijn oog was al snel op dit jurkje gevallen en ook deze is dus onderweg mijn kant op! Ziet ernaar uit dat er deze zomer een hoop jurkjes voorbij gaan komen!

Ik heb zoveel Chi’s sweet home gekeken deze week, dat ik er helemaal doorheen zit! Ik heb gewoon alle 220 episodes gezien (dat is seizoen 1 en 2 bij elkaar). De anime gaat dus in feite over hoe een kitten denkt. Zo schattig!

Ik zat lekker aan mijn PC scherm gekluisterd om de H&M fashionshow te kijken via de H&M Studio website! Er zat weer een hoop moois tussen!

Donderdag betekend koopavond hier in de stad! En toen bleken de vanHaren & de schoenenreus dus tot 75% korting te hebben! Nou dat hoef je geen twee keer tegen mij te zeggen! En ik had toch nog wel eventjes tijd voordat ik naar de schoonheidsspecialiste ging, dus hup, naar de stad en voor 27euro geslaagd voor 3 paar schoenen!

Schoolwerk vrijdag maar mee naar huis genomen, voor het geval ik er eens wat aan zou doen. En wonder boven wonder heb ik er nog daadwerkelijk iets aan gedaan ook!

Nadat ik al 3 paar schoenen had geshopt, vond ik de volgende dag deze voor een koopje! Ook deze gingen mee naar huis. Ik heb nog nooit zoveel schoenen voor zo weinig geld gekocht!

Mijn dagboekjes gaan van zondag tot en met zaterdag. Volgende week opnieuw een Dear Diary!

Advertenties

Over roseary

Meisje / 22 jaar / Fotografie / Blogger / SCW / Relatie
Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

2 reacties op Persoonlijk // Dear Diary..

  1. elineremmerswaal zegt:

    Omg die anime kitten: zoooo onwijs cute.

  2. Bertine zegt:

    ik ben heel benieuwd naar die 3 paar schoenen… :) en echt tof dat je een jurk hebt gewonnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s