Favoriete films #1

Ik heb een groot aantal favoriete films, en het leek me leuk om ze met jullie te delen! Vandaag de eerste 5!

Coyote Ugly
Coyote Ugly vertelt het verhaal van Violet Sanford, een jonge vrouw die naar New York vertrekt om een carrière als songwriter te beginnen.Jammer genoeg krijgt ze er enorme tegenslagen te verwerken;ze wordt ontslagen en dan komt er ook nog eens bij dat er ingebroken is in haar flat. Maar met véél geluk krijgt ze een baantje aangeboden om te gaan werken in de nachtclub “Coyote Ugly”

Bron: Wikipedia

Pulp Fiction
Pulp Fiction is een Amerikaanse misdaadfilm uit 1994 onder regie van Quentin Tarantino. Het geheel bestaat uit vijf individuele verhaallijnen, die elkaar gaandeweg ontmoeten en beïnvloeden.

Bron: Wikipedia


The Fault in Our Stars
The Fault in Our Stars is een Amerikaanse romantische dramafilm uit 2014 onder regie van Josh Boone. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van John Green, waarin twee jonge kankerpatiënten elkaar ontmoeten bij een praatgroep en al gauw steun in elkaar vinden. Shailene Woodley en Ansel Elgort vertolken de twee tieners.

Bron: Wikipedia

Mamma Mia
Donna Sheridan (Meryl Streep) bezit als vrijgezelle Amerikaanse moeder in haar eentje een hotel op een Grieks eilandje. Haar twintigjarige dochter Sophie (Amanda Seyfried) staat op het punt te gaan trouwen met haar verloofde Sky (Dominic Cooper). Zij wil voor ze in het huwelijk treedt dolgraag weten wie nu eigenlijk haar vader is, waarover haar moeder nooit iets heeft losgelaten.

Bron: Wikipedia

Orphan
John en Kate  besluiten, na het verlies van hun ongeboren kind, het negenjarige weesje Esther te adopteren. Kate is een getroebleerde moeder met een drankprobleem en het echtpaar hoopt dat de komst van Esther de situatie in het getraumatiseerde gezin, waar ook een puberzoon en een doof dochtertje deel van uit maken, weer enigszins doet stabiliseren. Esther is een innemend meisje, dat prachtig zingt en schildert, en mooie jurkjes draagt. Hoewel de zoon de komst van Esther met lede ogen aanziet, lijkt zij zich aanvankelijk moeiteloos in het gezin te voegen, sluit vriendschap met het dove dochtertje en wint het hart van de vader.
Bron: Moviescene.nl

Dat zijn mijn eerste vijf favoriete films! Hebben jullie nog films die jullie mij echt aanraden?

Advertenties

Over roseary

Meisje / 22 jaar / Fotografie / Blogger / SCW / Relatie
Dit bericht werd geplaatst in Media. Bookmark de permalink .

2 reacties op Favoriete films #1

  1. Madeleine zegt:

    Leuk lijstje! Ik heb tfios 2x gezien tranen met tuiten!

  2. indian2day zegt:

    Het lijken me hele leuke films.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s