About

Roseary
Ik ben heel lang opzoek geweest naar het juiste blogsysteem. En toen ontdekte ik WordPress. Vooral het ‘lees verder’ knopje triggerde mij om op dit systeem een blog te beginnen!
Ik ben erg blij met Roseary en het blog systeem. Het werkt erg fijn. Roseary zelf is voornamelijk een persoonlijke blog, waar ik alles wat mij bezighoud op post! Van outfits tot leuke events waar ik naar toe ben gegaan.

About Angela
Mijn naam is Angela, en ben geboren op 4 Januari 1993. Momenteel slokt mijn blog heel veel van mijn vrije tijd op! Maar daarnaast maak ik ook cosplay & mijn eigen kleding. Ik doe de opleiding Media Vormgeving, uitstroomrichting DTP. Dat betekent dat ik veel bezig ben met de Adobe programma’s. Sporten doe ik ook! Ik heb 12 jaar lang op Judo gezeten, en ben bruine band geworden. Helaas moest ik stoppen wegens een blessure aan mijn knie. Daarna heb ik het nooit meer opgepakt. Wat ik ook jaren heb gedaan, is Streetdance. Vanaf mijn 9e tot mijn 14e heb ik op streetdance gezeten. Op mijn 19e heb ik dit weer opgepakt en doe het weer elke week met plezier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s